Politie zoekt getuigen van fietsendiefstal

13 december 2011

ZWIJNDRECHT - De politie in Zwijndrecht zoekt getuigen van de diefstal van twee fietsen in Winkelcentrum Walburg. Op 12 december nam een onbekende/onbekenden tussen 12.00 en 12.45 uur de fiets van een 65-jarige vrouw uit Hendrik-Ido-Ambacht uit het fietsenrek voor de Jumbo weg. Een andere vrouw (gegevens onbekend) bleek daar ook naar haar fiets aan het zoeken, deze stond in de buurt van de fiets van de 65-jarige gestald en was eveneens verdwenen.

Wie gezien heeft wie de fietsen heeft weggenomen of andere informatie heeft die leidt naar de dader(s), wordt gevraagd contact met de politie in Zwijndrecht op te nemen. Men kan bellen naar 0900-8844 (lokaal tarief) of anoniem naar 0800-7000 (gratis).

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.