Lisa Hendriks opnieuw de beste

21 januari 2019 door Hennie van der Zouw
Lisa Hendriks opnieuw de beste

ZWIJNDRECHT - Bij de in Den Haag gehouden 2de districtsplaatsingswedstrijd individueel toestelturnen meisjes en dames is O&O-turnster Lisa Hendriks opnieuw als beste uit de strijd gekomen.

Met 47,167 punten liet zij zich het goud omhangen van de dames 2de divisie.

Haar clubgenote Cynthia Kroon volgde haar op geringe afstand. Zij pakte met 46,500 punten het zilver. Zilver was er ook voor Sabrina Weijer. Zij turnde in de zelfde categorie  haar plaatsingswedstrijd op de andere baan. Haar score kwam uit op 45,167 punten.

Bij de jeugd-1 van de 3de divisie was het een zeer spannende strijd tussen de nummers één, twee en drie zat slechts 0,4 punten verschil. Het brons was met 52,133 punten uiteindelijk voor Ramona van Lent. Bij de senioren van de 3de divisie miste Elianne Stehouwer met 0,5 punten net het ereschavot. Met 40,716 punten eindigde zij als vierde. Britta Schipper werd vijfde met 40,467 punten

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.