Turners Siem van Vliet en Vigo de Jager goed van start

21 januari 2019 door Hennie van der Zouw
Turners Siem van Vliet en Vigo de Jager goed van start

ZWIJNDRECHT - In de aanloop naar het Nederlands kampioenschap individueel toestelturnen vond in Zoetermeer voor de jongens met voorgeschreven oefenstof de eerste plaatsingswedstrijd plaats. In de categorie pupil 3de divisie wist Siem van Vliet, lid van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O&O,  met 100,700 punten knap het zilver voor zich op te eisen.

In de instapklasse van de 2de divisie waren er vanwege de grote deelname vijf medailles te winnen. Vigo de Jager liet zich met 104,150 de medaille van de vierde plaats omhangen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.