Estee Kraaijeveld verovert zilver

21 januari 2019 door Hennie van der Zouw
Estee Kraaijeveld verovert zilver

ZWIJNDRECHT - Bij de in Dordrecht gehouden districtskampioenschappen ritmische gymnastiek is in de hoogste klasse Estée Kraaijeveld, lid van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O&O,  knap tweede tweede geworden.

In de zelfde categorie miste Cheryl van der Perk net het erepodium en werd verdienstelijk vierde. Een zelfde lot was weggelegd voor Mikela Blom bij de benjamins, evenals Rosalie van den Berg in de categorie pre-junior.

Bij de benjamins werd Isabella Hokke vijfde en Selina Penning zesde, Emily Penning elfde. Een zes de plaats werd ook behaald door Lente Zwaal bij de pre-junioren en Mea Dijkstra bij de senioren.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.