Genomineerden voor sporthuldiging Zwijndrecht bekend

07 december 2017
Genomineerden voor sporthuldiging Zwijndrecht bekend

ZWIJNDRECHT - Lees hier wie er genomineerd zijn voor de sporthuldiging. Wie wordt de sportman, sportvrouw, sporttalent, sportteam junioren, sportteam senioren en sportteam Fifty fit. De jury is 4 december samengekomen en de genomineerden zijn bekend.

Genomineerde sporters:

Op 19 januari worden de genomineerde sporters van de gemeente Zwijndrecht in het zonnetje gezet. De sporthuldiging begint om 19.00 uur en wordt gehouden in de Develsteinhal. De komende weken volgt er meer nieuws over de huldiging.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.