O&O-teams vallen in de prijzen

28 januari 2019 door Hennie van der Zouw
O&O-teams vallen in de prijzen

ZWIJNDRECHT - Voorbije weekend hebben de O&O-meisjes- en dames toestelturnen van de 4de en 5de divisie met succes deelgenomen aan het in Den Haag gehouden DONAR-team-cup-toernooi.
Het seniorteam – bestaande uit Karin Hoekstra, Merel Heezen, Lisa Schouten en Day Grinuva eiste in de D-categorie  het goud  voor zich op. Het samengesteld team senior-D en junior-E met de turnsters Divinia Moreauw, Layla Voerman, Merel Kerkhof en Annemijn pakte het zilver.

Het team uitkomende in de E-categorie veroverde eveneens het goud. Deze ploeg was geformeerd met de turnsters Manon Verbom, Sarah den Otter, Kimberley Nugteren en Denise Koeleman.

Individueel waren de dames eveneens succesvol. Karin Hoekstar (sen.-D) liet zich het goud omhangen van balk en vloer en het zilver van brug, Lisa Schouten (sen.-D) het zilver van  balk, Divinia Moreauw (sen.-D) het brons van sprong en vloer, Annemijn Grit (jun.-E) het brons van brug, balk, vloer, Merel Heezen (sen.-D) het zilver van sprong, Merel Kerkhof (jun.-E) het brons op vloer, Kimberley Nugteren (jun.-F) het goud van vloer, Denise Koeleman (sen.-E0 het brons van vloer en Sarah den Otter (sen.-E) het brons van sprong.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.