Nederlandse taalles bij Diverz

19 augustus 2016
Nederlandse taalles bij Diverz

ZWIJNDRECHT -  Diverz biedt Nederlandse taalles aan in hun wijkcentra. Wekelijks oefenen met enthousiaste docentes; spreken, lezen en schrijven. De deelname is gratis en opgeven is niet nodig. De lessen zijn geschikt voor iedereen die Nederlands niet als moedertaal heeft en graag wil oefenen.

De lessen vinden plaats bij Hart van Meerdervoort, Perkstraat 57b, op maandag van 12.30 uur tot 13.45 uur en op donderdag van 9.15 uur tot 10.15 uur voor beginners en van 10.15 uur tot 11.15 uur voor gevorderden. Bij Wijkcentrum Xiejezo, Grote Beerstraat 10, op maandag van 9.15 uur tot 10.15 uur voor beginners en van 10.15 uur tot 11.15 uur voor gevorderden en op vrijdag van 9.00 uur tot 10.15 uur.

Deelname aan de taallessen is vrijwillig, maar niet vrijblijvend. Per 8 lessen mag er 1 gemist worden. Meer informatie? Bel Linda van der Wal op 06-33616675.

Welzijnsorganisatie Diverz zet zich in voor leefbare buurten waar bewoners elkaar kennen en elkaar vinden als dat nodig is. De basis hiervoor is de eigen kracht van bewoners; ze doet een beroep op eigen talenten en nemen u dus niets uit handen wat u en uw omgeving zelf kan regelen, organiseren en uitvoeren, maar ondersteunen u en uw initiatieven daar waar dat nodig is. Ze biedt hulp en advies en motiveert bewoners om hun talenten in te zetten en verder te ontwikkelen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Diverz tel. 078-6191276 of mail:: info@diverz.info

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.