Samenwerking tussen Vrijwilligershuis Drechtsteden en Diverz

27 juli 2018
Samenwerking tussen Vrijwilligershuis Drechtsteden en Diverz

ZWIJNDRECHT - Eerder deze maand is de samenwerking tussen Vrijwilligershuis Drechtsteden en Diverz geformaliseerd.

De samenwerking zal zich met name richten op het digitale platform Zwijndrechtvoorelkaar.nl. Dit platform brengt vraag en aanbod op het gebied van vrijwilligerswerk bij elkaar. Het kader van de overeenkomst wordt gevormd door de afspraken met de gemeente Zwijndrecht zoals aangegeven in de de Brede Welzijnsaanpak 2018.

Kennis en ervaring van beide organisaties worden ingezet voor ondersteuning, versterking en verbreding van het vrijwilligerswerk in Zwijndrecht. Binnen Zwijndrechtvoorelkaar.nl wordt samengewerkt met de gemeente Zwijndrecht en diverse vrijwilligersorganisaties.

De ondertekening vond plaats op het kantoor van Diverz en werd gedaan door de voorzitter van het bestuur van het Vrijwilligershuis Drechtsteden de heer Ismail Bozkir en Yvonne Zuidgeest directeur-bestuurder Diverz.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.