Tweemaal Brons voor jonge turners van Gymnastiekvereniging O&O

04 februari 2019 door Hennie van der Zouw
Tweemaal Brons voor jonge turners van Gymnastiekvereniging O&O

ZWIJNDRECHT - In de aanloop naar het Nederlands kampioenschap individueel toestelturnen voorgeschreven oefenstof vond  in Ouderkerk aan de IJssel de 2de plaatsingswedstrijd van het District Zuid-Holland plaats. De jonge turners van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O&O deden daar goede zaken. In afwachting van de officiële bevestiging drongen nagenoeg alle O&O-ers door naar de landelijke kwartfinale.

Daarbij wisten Vigo de Jager en Siem van Vliet beiden beslag te leggen op een bronzen medaille. Vigo bond de strijd aan bij de instappers van de 2de divisie. Hij turnde 102,700 punten bijeen. Siem kwam in actie bij de pupillen van de 3de divisie. Zijn score kwam uit op 100,950 punten.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.