Vriendendiensten in Open Hofkerk

26 september 2007

ZWIJNDRECHT - Al jarenlang worden er vriendendiensten georganiseerd in de Open Hof kerk waar jong en oud van harte welkom is. Wat een vriendendienst anders maakt dan een ,, gewone dienst” is dat er bijna altijd een koor en band is en waar heel veel opwekkingsliederen worden gezongen. Tevens staan er tafels in de kerkzaal waar kleine kinderen aan kunnen kleuren waardoor het er allemaal wat vrolijker uitziet.

Het thema voor het komende seizoen is "Perfect World!?"

Op zondag 30 september zal de heer Teun Stortebeker, voorzitter van de raad van bestuur van, Stichting De Hoop, centrum voor evangelische verslavingszorg en hulpverlening in Dordrecht vanuit zijn werk voor deze stichting gaan vertellen hoe perfect de wereld is.

Teun Stortebeker (www.dehoop.org) is de eerste spreker van het nieuwe seizoen en er zal muzikale medewerking zijn van de Open Hof band.

Op 18 november 2007 is er medewerking van Rob Favier (www.robfavier.nl), op 2 maart 2008 spreekt David de Vos (www.goandtell.nl) en op 25 mei 2008 Hans Eschbach (www.ewv.nl)

Alle diensten zullen plaatsvinden in de OpenHofkerk gelegen aan de Walraven van Hallstraat 2, die beginnen om 15.30 uur en de kerk is open vanaf 15.00 uur.

Op de website van de Open Hof kerk, www.openhofkerk.info kun je foto's bekijken van de afgelopen jaren, alleen moet men wel even een inlognaam aanmaken.
 

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.