Sponsoren gezocht voor Passion4Kids

16 februari 2018
Sponsoren gezocht voor Passion4Kids

ZWIJNDRECHT - De kinderen en leerkrachten van groep 5 tot en met 8 van christelijk kindcentrum De Notenbalk zijn enthousiast bezig met de voorbereidingen voor Passion4Kids die zij woensdag 28 maart opvoeren.

Dit unieke muziekevenement naar het voorbeeld van de bekende tv-productie The Passion wordt voor de vierde keer door De Notenbalk, onderdeel van PIT kinderopvang & onderwijs, georganiseerd. Vorig jaar heeft burgemeester Schrijer van de gemeente Zwijndrecht de rol van verteller op zich genomen. Hij was zo enthousiast dat hij heeft gevraagd in 2018 Passion4Kids nog grootser op te zetten met als resultaat dat dit jaar het Raadhuisplein het hoofdpodium van Passion4kids wordt.

Het belooft een prachtig spektakel te worden waar evenals voorgaande jaren veel (landelijke) media-aandacht voor zal zijn. Een groot aantal vrijwilligers werkt belangeloos mee, maar om ook de vierde editie tot een succes te maken is geld nodig voor decorstukken, podium, geluid en videoschermen waarop tijdens de uitvoering van Passion4Kids de beelden worden getoond die de kinderen vooraf hebben opgenomen. Afhankelijk van de hoogte van het bedrag biedt De Notenbalk een tegenprestatie in de vorm van bijvoorbeeld naamsvermelding. Wilt u een donatie doen, dan kunt u mailen naar info@pit-ko.nl. Ieder bedrag, maar ook sponsoring in natura is welkom. Helpt u mee? Alvast heel hartelijk bedankt.

Passion4Kids vertelt het paasverhaal uit de Bijbel over het lijden, het sterven en de opstanding van Jezus. Op 28 maart om 18.30 uur vertrekken de kinderen, hun ouders en andere betrokkenen en belangstellenden vanaf het Spektakel in Zwijndrecht. Zij lopen met een groot verlicht kruis door de Bethelkerk richting het hoofdpodium op het Raadhuisplein. Daar barst om 19.30 uur het spektakel los met zang, dans en spel.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.