Mooie Prestaties Acrogymnasten

11 februari 2019 door Hennie van der Zouw
Mooie Prestaties Acrogymnasten

ZWIJNDRECHT - Een drietal acrotrio´s van de Zwijndrechtse gymnastiekvereniging O&O hebben
zich bij de tweede plaatsingswedstrijd in Leiden in de prijzen geturnd. In de categorie dames E senioren wist het trio Caithlin van Rijswijk, Marije Goudriaan en Mika Roza met overmacht het goud op te eisen. Zij behaalden een score van 23,080 punten. In dezelfde categorie wist het trio Joëlle Wuisman, Sannah Schot en Sterre Pelgrim met 21,910 punten het zilver te veroveren.

In de categorie dames E jeugd was er ook succes. Het trio Bente Ruijs, Cheyenne Timmers en Kenza Olthoff wist het zilver te bemachtigen.

Met 20,190 en 20,310 turnde het trio Isolde Polak, Loïs Verheij en Luna van Kooten en het duo Zoë van Rosmalen en Melissa de Vroome ook een mooie wedstrijd.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.