O&O goed van start

11 februari 2019 door Hennie van der Zouw
O&O goed van start

ZWIJNDRECHT - De meisjes/dames selectie van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O&O is de turncompetitie van Rayon Dordrecht en Omstreken goed van start gegaan. In de categorie voorgeschreven oefenstof werd deelgenomen met drie teams en  in de categorie keuze oefenstof met twee.

In de categorie voorgeschreven oefenstof wordt het klassement aangevoerd door het team O&O-I bestaande uit Amber Wehrmann-Krieger, Bente van Winden, Emma de Man, Imara Kornelisse en Nynke Mourik. De turnsters turnden 158,15 punten bijeen. Zij werden gevolgd door de turnsters van O&O-II. Deze groep was samengesteld met Abby Agustien, Femke Knijnenburg, Jeanha van der Meulen, Laura Hensen, Minke Schouten en Sarah Koster en kwam tot een score van 153,700. O&O-III completeerde het geheel. Met een totaalscore van 150,100 punten kwam zij als derde uit de strijd. In O&O-III waren opgenomen Amy McMurray, Charmeyne van den Heerik, Marleen van Nes, Sophie van der Hoeven, Sylvie Quist en Vera Ammerlaan.

Bij de keuze oefenstof moest O&O de winst laten aan OKK-Ridderkerk. Met minimaal verschil werd O&O-II met 128,450 punten tweede. De ploeg bond de strijd aan met de turnsters Annemijn Grit, Corine van Strien, Day Grinuva, Divinia Moeauw, Karin Hoekstra, Lisa Schouten, Merel Heezen, en Merel Kerkhof. O&O-I met de turnsters Anne Bezemer, Daphne Schellen, Elise Biemond, Kimberley Nugteren, Layla Voerman, Leanne Barendrecht, en Kiara van Brouwer-Gonzenbach rangschikte zich met 123,90 punten als vierde in het klassement.

De pre-instappers turnden een individuele competitie. O&O-turnster Nienke van Eijk miste slechts o,3 punten voor het goed. Met 46,00 punten liet zij zich het zilver omhangen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.