Gesignaleerde bestuurder moet direct 1092 euro boete betalen

23 februari 2019

ZWIJNDRECHT - Zaterdagmiddag omstreeks 16:00 uur zag een motoragent een personenauto over de Pieter Zeemanstraat rijden. De bestuurder van het voertuig droeg geen gordel en kon door de motoragent staande worden gehouden bij het Shell benzinestation op de A16, waar hem een bekeuring werd aangezegd.

Na controle van het rijbewijs bleek dat de bestuurder, een 43 jarige man uit Zwijndrecht, nog een verkeersboete open had staan van maar liefst 1092 euro. De man kon het bedrag gelukkig contant betalen, anders werd zijn rijbewijs direct ingenomen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.