Accelerando op de weg naar het EK

11 maart 2019 door Hennie van der Zouw
Accelerando op de weg naar het EK

ZWIJNDRECHT - Zondag 10-3 was een erg spannende dag voor Kelly van twirlteam Accelerando. Vandaag was namelijk de eerste verplichte wedstrijd voor het Ek. Dit hield in dat op deze wedstrijd alle onderdelen van het Ek op 1 wedstrijd te zien waren. Kelly mocht zich hier met haar 2 baton gaan presenteren. Het Ek gaat plaats vinden in Italië in het paas weekend. Je kunt je voor stellen dat dit heel erg spannend is! Kelly heeft met haar 2 baton een super mooie routine neer gezet.  En kan met het jury commentaar weer hard gaan trainen tot dat het zo ver is.

Ook waren er op deze wedstrijd meer onderdelen van Accelerando. Er vielen maar liefst 2 promoties voor Twirlteam Accelerando. Er was een promotie voor Roxanne. Zij promoveerde met haar 2 baton van de Juvenile Novice naar de Beginners klasse. En dit was niet de enige promotie voor Roxanne. Ook met haar duo maatje Sophie promoveerde zij van de Novice naar de beginners klasse. Verder was dit voor heel veel dames de eerste keer dat ze hun nieuwe routine mochten presenteren aan de jury.

Aankomende zaterdag 16-10 heeft Twirlteam Accelerando een presentatie avond in hun eigen club gebouw. Hier worden door alle leden aan iedereen die dit wilt zien de nieuwe routines gepresenteerd.

En ben je geïnteresseerd in de twirlsport ? Kan je altijd op woensdag avond van 17:00 tot 18:00 komen kijken bij Twirlteam Accelerando aan de Lindstebenedendijk 149 in Zwijndrecht.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.