Mooie resultaten voor de jubilerende Muziek- en Twirlvereniging Celebration

12 maart 2019 door Hennie van der Zouw
Mooie resultaten voor de jubilerende Muziek- en Twirlvereniging Celebration

ZWIJNDRECHT - Zaterdag 9 maart jongstleden was de eerste wedstrijd van het seizoen voor alle twirldames van Celebration Zwijndrecht.

Er deden 4 meiden voor het eerst mee met 1-baton, Dina Asbehyou, Annou van Rijs, Eliza Asbehyou en Aminda Geerards, zij zijn gekwalifiseerd in de Novice klasse. Caressa Geerards en Serena de Heer gingen ook voor het eerst op in de klasse Duo Twirling en zijn geplaatst in Novice.

Het was ook het eerste optreden voor een nieuw ensemble bestaande uit Isis Plaisier, Isa van Gelder en Yselle Kleingeld, zij kwamen uit in de klasse Juvenille en haalde daar een dik verdiende 1e plaats! Ons andere ensemble met Eva Helmink, Alissa de Vries en Dianne Kerkhof werden na een mooie routine ook 1e met plaatsingspunten voor de Nederlandse Kampioenschappen.

Op het onderdeel 1 Baton haalde Bindi van Rijs promotie met haar 1e plaats en eindigde Isis Plaisier op een keurige 2e plaats! Mayka Oey behaalde met haar routine de 1e plaats bij de Preteen beginners. Bij de junioren Intermediate behaalde Alissa de Vries tevens de 1e plaats met plaatsingspunten voor het NK.
De senioren hebben ook goed hun best gedaan: Wendy Schuiling een keurige 2e plaats en in de Senior Intermediate behaalden Eva Helmink een 1e plaats, Dianne Kerkhof eindigde als 2e, Kelly Bettonvil als 4e en Kelsey Stok als 6e. Dianne Kerkhof en Eva Helmink haalde ook nog een promotie binnen bij Duo Twirling! Met Super X strut waren er podiumplaatsen voor Dianne Kerkhof en Kelly Bettonvil met een gouden en zilveren plaats.

Bij het onderdeel Solo Dance waren de uitslagen ook fantastisch: Isa van Gelder een gouden plak en Yselle Kleingeld een zilveren plak. Isis Plaisier stond op de hoogste tree en behaalde een welverdiende 1e plaats. Jill Roeland had een mooie 4e plaats te pakken, Caresse de 1e plaats met promotie en Sam Euser een 9e plaats. Erin Euser stond ook op het podium met een mooie 3e plaats.
Amber Wervenbos werd keurig 6e en Wendy Schuiling 7e in de Beginners klasse en in de Intermediate klasse werden Dianne Kerkhof 2e, Eva Helmink 3e, Kelly Bettonvil 7e en
Kelsey Stok 10e.

De dames van het Dance duo’s, Sam Euser en Jill Roeland in de Preteen klasse behaalden een mooie 1e plaats. Amber Wervenbos en Erin Euser werden keurig 2e in de Junior klasse.

De teams waren deze wedstrijd helemaal op dreef, het Small Team Dance gaf een mooie show weg en werd beloond met een 1e plaats en de kers op de taart waren de plaatsingen van het Large Team Juvenille en het Large Team Senior die nu al verzekerd zijn van een plaats op de Nederlandse Kampioenschappen met de door hun behaalde punten!

Al met al een mooi begin voor alle meiden en trainsters van Celebration bij hun eerste twirlwedstrijd van dit jaar.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.