O&O-Turnsters naar Districtsfinale

12 maart 2019 door Hennie van der Zouw
O&O-Turnsters naar Districtsfinale

ZWIJNDRECHT -Een viertal turnsters van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O&O hebben zich bij de in Amsterdam gehouden plaatsingswedstrijd geplaats voor de districtsfinale. Op een tweetal fronten wisten zij zelfs als nummer één en twee uit de strijd te komen.

Bij de instap-D1-categorie was het Nynke Mourik die aan het langste eind trok. Met 53,225 punten veroverde zij het goud, op de hielen gevolgd door haar clubgenote Sylvie Quist die met 52,458 punten het zilver pakte.

Bij de pupillen-1-D1 kwam Emma de Man als beste uit de strijd. Zij eiste het goud op met 52,483 punten. Met een gering verschil was het zilver voor Jeanha van der Meulen. Haar score kwam uit op 52,150 punten.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.