Afscheid burgemeester Dominic Schrijer: muzikale avond en raadsvergadering

14 januari 2019
Afscheid burgemeester Dominic Schrijer: muzikale avond en raadsvergadering

ZWIJNDRECHT - Na een ambtsperiode van bijna 6 jaar neemt Dominic Schrijer afscheid als burgemeester van Zwijndrecht. Hij verlaat onze mooie gemeente, omdat hij met ingang van vrijdag 1 februari 2019 voorzitter wordt van Koninklijke BLN-Schuttevaer, de branchevereniging van de binnenvaart.

Ter gelegenheid van zijn afscheid is er vrijdag 25 januari 2019 een muzikale avond in de Bethelkerk, Rotterdamseweg 73 in Zwijndrecht. Het belooft een spectaculaire avond te worden met medewerking van diverse Zwijndrechtse artiesten en muziekverenigingen, onder wie Lou Prince, Gerard de Wit, André de Jager, Annelies Schep, het Inspire2LiveChoir onder leiding van dirigent Peter Overduin, Justine Pelmelay en Lyall Silié. Aanvang: 20.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur. Na afloop is er kort gelegenheid om de burgemeester de hand te schudden.

Aanmelden voor deze avond kan tot uiterlijk maandag 21 januari 2019 (max. 2 personen). Stuur hiervoor een e-mail met uw naam- en adresgegevens naar Karin Blomme via k.blomme@zwijndrecht.nl. Toegangskaartjes worden thuisgestuurd.

Bijzondere openbare raadsvergadering
Donderdag 24 januari om 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur) is de bijzondere openbare raadsvergadering, waar burgemeester Schrijer afscheid neemt van de gemeente Zwijndrecht. Na afloop is ook hier gelegenheid om persoonlijk afscheid te nemen van de burgemeester.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.