Loting U17 Elite toernooi

18 maart 2019 door Hennie van der Zouw
Loting U17 Elite toernooi

ZWIJNDRECHT - Afgelopen zondag 17 maart is live bij ATOS Radio, maar ook te volgen via Facebook, de loting verricht voor het U17 Elite toernooi bij Groote Lindt. Paul Budde van ATOS radio praatte het programma prima aan elkaar.

De loting werd gedaan door Jordy Leijten, speler van FC Dordrecht U17, die ook zal deelnemen aan dit Elite Toernooi. Op maandag 10 juni 2019 (2e pinksterdag) zullen 15 ploegen, uitkomend in 3 poules van 5 teams, gaan strijden om de wisselbokaal. De uitgenodigde teams komen landelijk uit op divisieniveau met uitzondering van de regionale teams ASWH en organisator Groote Lindt. Na 4 poulewedstrijden zullen de 3 poulewinnaars + de beste nummer 2 gaan spelen in de halve finale. Om ca. 21:15 uur is dan de grote finale!

De wedstrijden zullen onderleiding staan van landelijk bekende scheidsrechters. Danny Makkelie en Christiaan Bax zijn de meest in het oog springende namen.

Het belooft dus een toernooi te worden op een zeer hoog voetbalniveau met jong veel belovende voetballers.

Poule A: GVVV – ASWH – Groote Lindt – UNA – CVV Vriendenschaar
Poule B: DHC Delft – csv Apeldoorn – De Jodan Boys – AFC DWS – FC Dordrecht
Poule C: vv De Meern – AFC Amsterdam – BVV Barendrecht – sc Feyenoord – asc Waterwijk

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.