CoolCat is failliet; winkels blijven voorlopig open

21 maart 2019 door Ton Vermeulen
CoolCat is failliet; winkels blijven voorlopig open

ZWIJNDRECHT - Kledingketen CoolCat leedt de laatste jaren flink verlies en is dinsdag door de rechter failliet verklaard. Afgelopen jaar had de winkel het zwaar te verduren. Door de warme, lange zomer bleef de herfstcollectie lange tijd onverkocht in de winkels liggen. Zwijndrecht heeft een CoolCat vestiging aan Dollard 30, in winkelcentrum Walburg.

De kledingketen heeft verder filialen in Hellevoetsluis, Spijkenisse, Vlaardingen en Gorinchem. In Rotterdam zijn drie CoolCat-winkels te vinden. De buitenlandse vestigingen blijven overigens open.

Wellicht komt er een doorstart. De winkels blijven vooralsnog open. Op de webshop kan daarentegen momenteel niet besteld worden. “Wegens de faillissementsaanvraag en omdat wij nog in afwachting zijn van de curator, hebben wij de bestelmogelijkheid uitgezet”, meldt het bedrijf op hun website. Hier worden veel vragen van klanten omtrent het faillissement beantwoord. Bijvoorbeeld over cadeaukaarten en gedane bestellingen.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.