Handen uit de mouwen in het Develbos

25 maart 2019 door Hennie van der Zouw
Handen uit de mouwen in het Develbos

ZWIJNDRECHT - Even leek NLdoet voor Rotaryclub Zwijndrecht Waal en Devel en Interact club Zwijndrecht in het water te vallen, maar net voor aanvang van de vrijwillige klusdag werd het droog en ging de wind liggen.

Gelukkig, want de leden van de clubs hadden ervoor gekozen om Staatsbosbeheer te helpen met het vrijmaken en begaanbaar houden van de wandelpaden in het Develbos. Er werd dan ook flink gesnoeid en gezaagd. De verwijderde takken zijn in het bos gelegd zodat daar weer nieuw leven kan ontstaan. Tijdens de lunch zorgde Staatsbosbeheer voor koffie en broodjes die de klussers in een geleende schaftkeet van Pijl schilders konden nuttigen.

De klussers kijken terug op een mooie en geslaagde klusdag vol samenwerking en vriendschap. Volgend jaar meedoen aan de vrijwillige klusdag van NLdoet? Kijk dan op NLdoet.nl.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.