Zwijndrecht en Zwijndrecht (BE) gaan de taalstrijd aan: 'Durf jij het aan?'

21 januari 2019
Zwijndrecht en Zwijndrecht (BE) gaan de taalstrijd aan: 'Durf jij het aan?'

ZWIJNDRECHT - Woensdagavond 27 maart barst de jaarlijkse taalstrijd tussen Zwijndrecht en Zwijndrecht (BE) weer los. 16 teams, 8 uit België en 8 uit Nederland, nemen het tegen elkaar op. Elk team bestaat uit 3 personen. Net als bij een pubquiz spelen ze meerdere vragenrondes. Uiteraard gaan deze vragen allemaal over taal. De Taalstrijd vindt plaats in het Spektakel en Bibliotheek Walburg. Welk Zwijndrecht gaat er met de winst vandoor? Help je eigen stad aan de overwinning en schrijf je in. Het belooft niet alleen een spannende strijd te worden, maar vooral ook een hele gezellige avond, met eten en drinken én mooie prijzen!

Dus woon je in Zwijndrecht en is taal echt jouw ding? Verzamel een team van 3 taalhelden en meld je aan! Dit kan bij Remko Jas, door een mail te sturen aan rjas@debibliotheekaanzet.nl. Wees er snel bij, want er kunnen 8 Nederlandse teams meedoen.


Praktische informatie
Wat: Taalstrijd Zwijndrecht
Wanneer: woensdag 27 maart
Waar: Bibliotheek Walburg Zwijndrecht
Toegang: gratis, aanmelden via rjas@debibliotheekaanzet.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.