Burgemeester bezoekt muziekvereniging EMM

01 april 2019 door Hennie van der Zouw
Burgemeester bezoekt muziekvereniging EMM

ZWIJNDRECHT / HEERJANSDAM - Maandagavond 25 maart 2019 bracht burgemeester Robert Strijk een kennismakingsbezoek tijdens de repetitie-avond aan muziekvereniging EMM te Heerjansdam. Het was een muzikale avond en vooral mooi om het enthousiasme en de leergierigheid van de muzikanten te zien.

Foto: Wim de Witte.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.