Kelly van Twirlteam Accelerando op weg naar het EK twirlen

01 april 2019 door Hennie van der Zouw
Kelly van Twirlteam Accelerando op weg naar het EK twirlen

ZWIJNDRECHT - Bijna is het zo ver. Het Ek twirlen. Van 17 tot 21 April gaat het Ek twirlen plaats vinden in Ligano Sabbiadoro in Italië.

Kelly Franken van twirlteam Accelerando mag hier gaan deelnemen met haar onderdeel 2 baton en dit is maar liefst Kelly haar 2e EK. Dit houdt in dat Kelly een routine doet met maar liefst 2 batons. Ook staat Kelly reserve met haar onderdeel 1 baton. Samen met haar trainsters Cobi & Annemarie heeft ze al maanden kei hard gewerkt om klaar te zijn voor dit grote avontuur. Er is op zondag 7 april een laatste bondswedstrijd in Noordwijk. Hier gaan ook andere solisten van twirlteam Accelerando naar toe.

Op Woensdag 17-04-2019 is er met alle deelnemers een gezamenlijke opening. En op donderdag 18-04-2019 is de eerste wedstrijd dag. Kelly moet vol spanning afwacht tot zaterdag 20-04-2019 want dan is het aan haar de beurt. Hier bij hoort natuurlijk een spetterende nieuwe outfit.  Aan het einde van de zondag 21-04-2019 is er een zo genoemde “closing ceremony” waar er met alle deelnemer het Ek word afgesloten en er een prijsuitreiking plaats vind.

Wij als Twirlteam Accelerando zijn super trots op Kelly. En natuurlijk ook op onze trainsters Cobi & Annemarie. Wij wensen hun dan ook heel veel succes toe.

op zaterdag 13 April is heel twirlteam Accelerando weer te bewonderen op de eerste wedstrijd van het seizoen in Schiedam. waar iedereen aan zal deelnemen.

En ben je geïnteresseerd in de twirlsport ? Kan je altijd op woensdag avond van 17:00 tot 18:00 komen kijken bij Twirlteam Accelerando aan de Lindstebenedendijk 149 in Zwijndrecht.

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.