Sloop parkeerdek Winkelcentrum Walburg

18 januari 2019
Sloop parkeerdek Winkelcentrum Walburg

ZWIJNDRECHT - De Vereniging van Eigenaren van winkelcentrum Walburg hebben opdracht gegeven voor het slopen van het parkeerdek in Walburg.

Na het slopen van het parkeerdek zal er parkeren op maaiveld worden gerealiseerd. De gemeente Zwijndrecht zal dit jaar een start maken met de herinrichting van het gehele openbare gebied rondom het winkelcentrum. De bestrating en de rioleringen worden vernieuwd, en het geheel wordt verder ingericht met openbaar groen en straatmeubilair zoals bijvoorbeeld bankjes en fietsbeugels.

Start sloopwerkzaamheden is dinsdag 22 januari. De sloopwerkzaamheden zullen zo’n 4 weken in beslag nemen. Tijdens de sloopwerkzaamheden zal de hoofdentree bij de Blokker vrijwel altijd toegankelijk zijn voor wandelend publiek. Auto’s kunnen geparkeerd worden rondom het gehele winkelcentrum. De fietsenstalling bij Voorwinden/Albert Heijn is uitgebreid met extra capaciteit tijdens de sloopwerkzaamheden.

Actuele informatie is te raadplegen via de website www.winkelcentrum-walburg.nl of de facebookpagina ‘Winkelcentrum Walburg’.

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.