Goud voor Esmee Snijder

08 april 2019 door Hennie van der Zouw
Goud voor Esmee Snijder

ZWIJNDRECHT - Bij de in Leusden gehouden NK-halve-eindstrijd individueel toestelturnen meisjes en dames 2de en 3de divisie heeft O&O-turnster Esmee Snijder beslag weten te leggen op het goud van de categorie jeugd-N4. Haar puntentotaal kwam uit op 51,259.

Met dit resultaat drong zij door tot de nationale eindstrijd allround. Daarnaast verzekerde zij zich van de finale tickets voorde toestelfinales brug en balk.. Gwen Bakker drong in de jeugdcategorie met 44,567 punten eveneens door tot het Nederlands kampioenschap allround. Bij de pupillen-1-N3 was het Dunya Bezemer die het startbewijs bemachtigde op het onderdeel sprong.

In de 2de divisie – senior werd er flink strijd geleverd voor de finaleplaatsen. Lisa Hendrikse pakte uiteindelijk  met 46,783 het brons waarmee zij zich verzekerd wist van NK-deelname.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.