Prominente sprekers bij openbare PvdA bijeenkomst over de energietransitie

10 april 2019 door Hennie van der Zouw
Prominente sprekers bij openbare PvdA bijeenkomst over de energietransitie

ZWIJNDRECHT - Op donderdagavond 18 april 2019 organiseert de PvdA Zwijndrecht een bijeenkomst over de energietransitie. Sprekers zijn Jacqueline van Dongen, regionaal portefeuillehouder energie Drechtsteden en natuurlijk wethouder in Zwijndrecht, Erwin Zwijnenburg, bestuurder van Woonkracht10 en Frits Lakemeier, projectleider bij Drechtse Stromen.

Op deze bijeenkomst zullen de sprekers ingaan op nut en noodzaak van de energietransitie en geven zij aan welke stappen op lokaal gebied gezet kunnen worden. Na een inleiding van elke spreker is er ruimschoots gelegenheid tot discussie.

De bijeenkomst vindt plaats in Hotel Ara, Veerweg 10, 3336 LM in Zwijndrecht. De zaal is open vanaf 19.45 uur en de bijeenkomst begint om 20.00 uur. Uiteraard is iedereen welkom op deze avond.

Bron foto: Google Streetview.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.