Eerste wedstrijd Twirlteam Accelerando Zwijndrecht

15 april 2019 door Hennie van der Zouw
Eerste wedstrijd Twirlteam Accelerando Zwijndrecht

ZWIJNDRECHT - Afgelopen zaterdag ( 13 april) ging Twirlteam Accelerando met alle solisten en bijna alle groepen naar Schiedam. Dit was de eerste wedstrijd van het seizoen, met de gehele vereniging. Met maar liefst 84 onderdelen kwamen zij dan uit op een wedstrijd, door de groei van de vereniging is dit aantal ver opgelopen.

En deze dag was een feestje. Wat is er hard gewerkt door alle meiden om weer stralend voor de dag te komen met nieuwe routines. Wij hadden en hoop dames die uitkwamen in de introductie klasse. Dat houdt in dat je voor het eerst met je onderdeel op een wedstrijd gaat, wat natuurlijk extra spannend is.
Deze wedstrijd dag heeft bijzonder goed uitgepakt, want er zijn voor een hoop dames de eerste NK plaatsingspunten binnen gesleept. Voor Anouk van der Waal was deze dag extra bijzonder zij haalden maar liefst twee promoties. Met haar solo 2 baton en met haar solo dance twirl promoveerde zij van de Beginners naar de Intermediate klasse. Wat heeft iedereen gestraald op de wedstrijd.

Het jongste team van de vereniging ging nog niet mee op wedstrijd. Dit is het miniteam en zij bestaan uit twintig energieke meisjes in de leeftijd van 4 tot 8 jaar. Zij zijn nog hard aan het trainen en zoals het er nu uitziet, gaan zij voor het eerst mee naar de wedstrijd die Accelerando zelf organiseert op 6 juni.

Voor Kelly, Cobi en Annemarie begint het nu ook extra spannend te worden. Bijna is het zo ver het EK twirl. Van 17 t/m 21 april zullen zij afreizen naar Italië. Waar het grote EK avontuur gaat beginnen.

Wil je weten wat twirlen nou precies is? Kijk even op onze website www.accelerandozwijdnrecht.nl of kom eens bij ons kijken. Elke woensdag tussen 17:00 en 18:00 uur ben je van harte welkom in ons clubgebouw ’t Hoff.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.