Berkay Tunc komt selectie Groote Lindt versterken

16 april 2019 door Hennie van der Zouw
Berkay Tunc komt selectie Groote Lindt versterken

ZWIJNDRECHT - Het aankomende seizoen zal Berkay Tunc de selectie van Groote Lindt versterken. Berkay (19) komt over van de IFC Zondag 1 selectie. De talentvolle en tweebenige buitenspeler kan in de hoofdmacht van Groote Lindt zowel aan de linkerzijde als aan de rechterzijde een rol van betekenis gaan spelen. Berkay zijn favoriete positie is linksbuiten.

De Technische Commissie van VV de Groote Lindt heet Berkay van harte welkom en wenst hem veel succes bij het verwezenlijken van zijn ambities.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.