Snelheidsverlaging Burgemeester Pijl Hogeweglaan op 2 april 2012

30 maart 2012

ZWIJNDRECHT - Vanwege de werkzaamheden in het Develpark wordt de aansluiting van de Parklaan op de Burgemeester Pijl Hogeweglaan in twee richtingen gebruikt. Daarnaast maakt ook bouwverkeer gebruik van deze aansluiting. In verband met de extra bewegingen op deze kruising kan er sprake zijn van sterk afremmende voertuigen. Door het instellen van een maximumsnelheid van 30 km/uur op het gedeelte tussen de Wagenaarstraat en de Bachstraat wordt de verkeersveiligheid gewaarborgd.

De te nemen verkeersmaatregelen zijn:
Het instellen van een maximumsnelheid van 30 km/uur op het gedeelte van de Burgemeester Pijl Hogeweglaan tussen de Wagenaarstraat en de Bachstraat. Deze maatregel gaat in op 2 april 2012 en blijft gelden tot de inwerkingtreding van het verkeersbesluit met soortgelijke strekking zodat de maatregel gedurende het hele werk aan het Develpark blijft gelden.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.