O&O 100 jaar

06 mei 2019 door Hennie van der Zouw
O&O 100 jaar

ZWIJNDRECHT - Op woensdag 1 mei  bestond de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O&O precies 100 jaar. En dat moest gevierd worden. De Jeugd Activiteiten Commissie (JAC) had ter gelegenheid van deze 100ste verjaardag voor de jeugd een aantrekkelijke feestdag georganiseerd.

’s-Morgens waren de kleuters uitgenodigd, vervolgens de basisschooljeugd 6 t/m 11 jaar met aansluitend de jeugd 12 t/m 16 jaar en met als klap op de vuurpijl in de avonduren een disco met alles er op en er aan.

Op deze foto: In de rij voor een salto in de valkuil.

Het JAC had  overdag voor alle leeftijden flink uitgepakt. De totale turnhal was omgetoverd tot een waar speel- en beweegparadijs. Iedereen kwam aan zijn trekken en kon zich uitleven op tal van activiteiten zoals een grote stormbaan, springkussen,  trampolinebaan, saltospringen in de valkuil, Oud-Hollandse spelen, diverse  workshops enz.

Het geboden intensieve beweeg- en speelprogramma van overdag ging niet ten koste van de  disco. Hier gingen opnieuw de voeten van de vloer.

Het JAC kan terug kijken op een zeer geslaagd verjaardagsfeest.

Op deze foto: Wie is de Sterkste bij het spijkerbroekhangen?

Op deze foto: Opperste Concentratie.

Op deze foto: Op zijn mooist naar de disco.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.