Zwijndrecht krijgt bezoek van Europees CU-SGP lijsttrekker Peter van Dalen

16 mei 2019 door Hennie van der Zouw
Zwijndrecht krijgt bezoek van Europees CU-SGP lijsttrekker Peter van Dalen

ZWIJNDRECHT - Op zaterdag 18 mei bezoekt Peter van Dalen Zwijndrecht. Van Dalen, geboren in Zwijndrecht, is de lijsttrekker voor de ChristenUnie-SGP voor de Europese verkiezingen. Vanaf het parkeerterrein bij winkelcentrum Walburg aan, waar een caravan komt te staan, zal Van Dalen een bezoek brengen aan het winkelcentrum.

ChristenUnie-SGP Zwijndrecht nodigt iedereen met vragen over Europa uit om op 18 mei van 12.15 tot 13.30 uur naar Walburg te komen. Inwoners kunnen de vragen persoonlijk aan de lijsttrekker van ChristenUnie-SGP stellen.

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.