Donderdag 9 mei: bezoek burgemeester R. (Robert) Strijk aan het 60-jarig bruidspaar Lazeroms-Pellegrino

17 mei 2019 door Hennie van der Zouw
Donderdag 9 mei: bezoek burgemeester R. (Robert) Strijk aan het 60-jarig bruidspaar Lazeroms-Pellegrino

ZWIJNDRECHT - Op donderdag 9 mei 2019 bezocht burgemeester Robert Strijk een bezoek aan het 60-jarig bruidspaar de heer en mevrouw Lazeroms-Pellegrino. Hij bracht hen mede namens het gemeentebestuur de hartelijke felicitaties over.

Meneer en mevrouw waren blij verrast met het bezoek van de burgemeester en stelden het bijzonder op prijs om met hem kennis te maken. Tijdens het bezoek van de burgemeester werden mooie herinneringen opgehaald uit hun lange periode van samen zijn.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.