Maandag 13 mei: bezoek burgemeester R. (Robert) Strijk aan 101-jarige mevrouw Quartel

17 mei 2019 door Hennie van der Zouw
Maandag 13 mei: bezoek burgemeester R. (Robert) Strijk aan 101-jarige mevrouw Quartel

ZWIJNDRECHT - Op maandag 14 mei 2019 bracht burgemeester Robert Strijk een bezoek aan de 101-jarige mevrouw W. (Wilhelmina) Quartel. Hij feliciteerde haar hartelijk, ook namens het gemeentebestuur, met deze prachtige leeftijd.

Mevrouw Quartel was zeer content en vereerd met het bezoek en vertelde dat vorig jaar ook al de (loco) burgemeester op bezoek was geweest. De foto van dat bezoek pronkt nog steeds in haar kamer. Mevrouw Quartel: "Het is heel wat om zoveel veranderingen en twee oorlogen mee te maken. Ik had nooit gedacht deze respectabele leeftijd te behalen."

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.