Twirlteam Accelerando goes Jungle

20 mei 2019 door Hennie van der Zouw
Twirlteam Accelerando goes Jungle

ZWIJNDRECHT - Van 17 mei tot 19 mei zijn de meiden van Twirlteam Accelerando die zich hier voor hebben opgegeven op kamp geweest.

Binnen accelerando is er een feest commissie die voor verschillende leuke activiteiten zorgt, en zo dus dit kamp. In Teteringen staat het mooie kamphuis waar de meiden 3 dagen zijn geweest. Er zijn verschillende leuke spellen gedaan zoals: een vossenjacht, levend stratego en het dierengeluidenspel.

Deze leuke spellen zijn dan ook erg goed voor de team building en hebben de meiden dan ook echt goed laten samen werken. Ook was er een bonte avond georganiseerd. Door alle dames is er wel wat leuks bedacht; van moppen vertellen, tot zingen, en dansen.

Van weinig slaap tot gezellig met elkaar ontbijten. Al met al was dit een super geslaagd kamp.

Vooruit kijkend naar de komende maanden staan er weer wat dingen op de agenda van Twirlteam Accelerando. Aanstaande zondag ( 26-05 ) staat er weer een wedstrijd op de agenda.

Ook werken wij toe naar onze eigen wedstrijd die plaats gaat vinden op 8 Juni. Lijkt het je leuk om te komen kijken? We zijn te vinden in de develhal; Parklaan 5 te Zwijndrecht.

Wat heel erg leuk is dat op deze wedstrijd de jongste leden ook mee gaan. Dit is ons mini team en zij bestaan uit twintig energieke meisjes in de leeftijd van 4 tot 8 jaar. Zij zijn nog hard aan het trainen en staan te poppelen om hun routine te mogen laten zien aan de jury.

Wil je weten wat twirlen nou precies is? Kijk even op onze website www.accelerandozwijdnrecht.nl of kom eens bij ons kijken. Elke woensdag tussen 17:00 en 18:00 uur ben je van harte welkom in ons clubgebouw ’t Hoff.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.