Nationaal brons voor Ritmische Gymnastiek-duo

21 mei 2019 door Hennie van der Zouw
Nationaal brons voor Ritmische Gymnastiek-duo

ZWIJNDRECHT - Bij de in Hilversum gehouden nationaal kampioenschap ritmische gymnastiek hebben Amy Koedoot en Olivera Stepanov, lid van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O&O, als duo beslag  weten te leggen op het brons.

Het duo bond de strijd aan in de juniorencategorie van de 2de divisie. Hun lintcompositie werd gewaardeerd met 15,500 punten. Het koppel Caithynn Bezemer en Jada Snikkers werd vijfde en de combinatie Lara Glusac met Olivera Stepanov zevende.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.