Plexat 5 jaar en binnentuin geopend

21 mei 2019 door Hennie van der Zouw
Plexat 5 jaar en binnentuin geopend

ZWIJNDRECHT - Afgelopen woensdag was het feest in De Lindonk van de Swinhove Groep. Brasserie Plexat vierde haar 5-jarig bestaan met lekkere Hollandse hapjes, drankjes en muziek van de Tisnennyfals. Er was geen vrij plekje meer over, zoveel bewoners en gasten waren er om dit feestje mee te vieren. Ook werd deze middag de nieuwe binnentuin geopend. Het lintje werd doorgeknipt door de oudste (104-jarige!) bewoonster van De Lindonk.

Veel dank aan de sponsoren die dit feestje mogelijk hebben gemaakt en die hebben geholpen de binnentuin op te knappen tot de mooie tuin die het is geworden. De bewoners genieten ervan. Ze gaan sneller en vaker naar buiten om een wandelingetje te maken, bij de vogeltjes te kijken en ze maken veel gebruik van de beweegapparaten die er staan.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.