Accelerando scoort goed in Schiedam

27 mei 2019 door Hennie van der Zouw
Accelerando scoort goed in Schiedam

ZWIJNDRECHT - Afgelopen zondag 26 mei gingen de leden van Twirlteam Accelerando op wedstrijd in Schiedam. En wat is hier weer goed gescoord zeg! Naast dat er vele plaatsingspunten zijn gehaald voor het Nederlandse Kampioenschappen, wat plaats zal vinden in december 2019 en januari 2020, zijn er ook een aantal promoties gehaald. Bij het onderdeel twirling 1 baton was er voor Floor van der Weiden een promotie. Zij promoveerde van de categorie Juveniele van de Novice naar de Beginners. Ook Lois Landa promoveerde met haar 1 baton van de Senior Novice naar de Beginners klasse. Bij het onderdeel dance twirl was er voor Tessa Veenstra een promotie. Tessa promoveerde van de Preteen Beginners naar de Intermediate. Natuurlijk een geweldige prestatie!

Op de wedstrijd in Schiedam was er de kans om bij de jury een zo genoemde “analyse’’ aan te vragen. Dit houdt in dat een jurylid tijdens de routine overlegd met een trainster over punten die ze goed vinden of dingen die mogelijk nog anders zouden kunnen. Dit is bij meerdere routines gebeurd. De leden van Accelerando gaan deze punten natuurlijk mee nemen en hard werken voor de volgende wedstrijd.

Ook werken wij toe naar onze eigen wedstrijd die plaats gaat vinden op 8 Juni. Lijkt het je leuk om te komen kijken? We zijn te vinden in de develhal; Parklaan 5 te Zwijndrecht.
Wat heel erg leuk is dat op deze wedstrijd de jongste leden ook mee gaan. Dit is ons mini team en zij bestaan uit twintig energieke meisjes in de leeftijd van 4 tot 8 jaar. Zij zijn nog hard aan het trainen en staan te poppelen om hun routine te mogen laten zien aan de jury.

Wil je weten wat twirlen nou precies is? Kijk even op onze website www.accelerandozwijdnrecht.nl of kom eens bij ons kijken. Elke woensdag tussen 17:00 en 18:00 uur ben je van harte welkom in ons clubgebouw ’t Hoff.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.