Selectie voor het volgende seizoen krijgt bij VV Groote Lindt steeds meer vorm

03 juni 2019 door Hennie van der Zouw
Selectie voor het volgende seizoen krijgt bij VV Groote Lindt steeds meer vorm

ZWIJNDRECHT - De selectie voor het nieuwe seizoen krijgt bij VV Groote Lindt steeds meer vorm. Naast de recente toezeggingen van Tom en Silvano is de TC verheugd om mede te kunnen delen, dat volgend seizoen ook Tim, Donovan en Kevin in het rood-wit-zwart zijn te bewonderen.

Tim Willemstijn kwam het afgelopen seizoen uit voor IFC ZO 1 (hoofdklasse) en keert weer terug op het "oude" nest en Kevin komt over van SSW ZO 1 (5e klasse). Donovan komt over van MOC'17 ZO 1 (2e klasse). Ook Donovan keert terug op voor hem bekende voetbalgrond.

VV Groote Lindt heet Tim, Kevin en Donovan van harte welkom bij Groote Lindt en wensen hen veel succes het aankomende seizoen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.