Noor Kanters voorgedragen als nieuwe griffier voor gemeenteraad Tilburg

04 juni 2019 door Hennie van der Zouw
Noor Kanters voorgedragen als nieuwe griffier voor gemeenteraad Tilburg

ZWIJNDRECHT - De griffier van de gemeenteraad van Zwijndrecht, Noor Kanters, is voorgedragen als nieuwe griffier van de gemeenteraad van Tilburg.

Mevrouw Kanters is sinds 2014 griffier in Zwijndrecht. Eerder was zij onder meer organisatieadviseur en adviseur bedrijfsvoering. De griffier ondersteunt de gemeenteraad, is de eerste adviseur van de raadsleden en van de voorzitter van de raad en geeft leiding aan de griffie. De gemeenteraad van Tilburg besluit hierover op 13 juni.

Bron foto: Wim van de Pol.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.