Eigen wedstrijd Twirlteam Accelerando een groot succes

10 juni 2019 door Josette Huisman
Eigen wedstrijd Twirlteam Accelerando een groot succes

ZWIJNDRECHT - Afgelopen zaterdag 10 juni, heeft twirlteam Accelerando weer super gescoord. En dit op hun zelf georganiseerde wedstrijd in de Develhal in Zwijndrecht. Alle dames hebben weer kei hard getraind om het beste van zichzelf te kunnen laten zien.

Ook was er deze wedstrijd weer de kans om bij de jury een zo genoemde “analyse’’ aan te vragen. Dit houdt in dat een jurylid tijdens de routine overlegd met een trainster over punten die ze goed vinden of dingen die mogelijk nog anders zouden kunnen. Dit is bij meerdere routines gebeurd. De leden van Accelerando gaan deze punten natuurlijk mee nemen en hard werken voor de volgende wedstrijd.

Er zijn deze wedstrijd maar liefst 4 promoties gevallen.
Kelly is met haar 1 baton gepromoveerd van Preteen Beginner naar de Intermediate. In de categorie 1 baton viel nog een promotie, namelijk voor Lois Landa. Zij promoveerde van de Senior Novice naar de Beginner categorie. Ook was er een promotie voor Marissa Bouwmans. Zij promoveerde met haar solo dance twirl van de Pewee Novice klasse naar de Beginner.

Na dat alle optredens waren geweest was het moment eindelijk daar. Onze mini’s mochten een demonstratie geven van hun routine. Al maanden trainen de jongste dames van de vereniging op hun routine op muziek van Annie. Wat hebben ze dit onwijs goed gedaan en ook op deze dames zijn wij heel erg trots. Al met al was het een geslaagde dag.

Wil je weten wat twirlen nou precies is? Kijk dan op de website of kom kijken. Elke woensdag tussen 17:00 en 18:00 uur ben je van harte welkom in clubgebouw ’t Hoff.

Fotocollage: Accelerando Zwijndrecht - Eigen wedstrijd van het Twirlteam Accelerando was een groot succes

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.