NK-brons voor Acro-trio

11 juni 2019 door Hennie van der Zouw
NK-brons voor Acro-trio

ZWIJNDRECHT - Het acro-trio-team bestaande uit Caithlyn van Rijswijk, Marije Goudriaan en Mika Roze hebben geschiedenis geschreven voor de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O&O. Wij wisten via voorrondes en een landelijke halve finale door te dringen tot de nationale eindstrijd.

Deze vond plaats in het Brabantse Oss. Het trio zetten een hun fraaie compositie met goed uitgevoerde balansopstellingen op de vloer. De oefening werd door de jury gewaardeerd met 23,230 punten waarmee zij het nationale brons voor zich op eisten. Een geweldig resultaat voor de jonge tak acrobatische gymnastiek onder leiding van Arnold in ’t Veld en Anne de Waard.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.