Buitenspeeldag valt in het water...

12 juni 2019 door Josette Huisman
Buitenspeeldag valt in het water...

ZWIJNDRECHT - Vanwege het slechte weer wordt in Zwijndrecht op diverse locaties de Nationale Buitenspeeldag afgelast. Zo laten diverse organiserende partijen weten (via facebook):

Wijkplatform Nederhoven:
Beste allemaal, gezien de huidige weersomstandigheden zijn wij als organisatie genoodzaakt (mede i.v.m. waarborgen van de veiligheid) de buitenspeeldag op de Kerkweg af te lasten. Onze excuses hiervoor. In September doen wij een nieuwe poging mogelijk op Burendag.

Wijkplatform Walburg:
Helaas, vanwege het slechte weer vandaag zijn we genoodzaakt de buitenspeeldag voor jongeren af te lassen.
De buitenspeeldag voor ouderen gaat vooralsnog gewoon door. Dus... Wil je toch nog komen buitenspelen, kom dan morgen even langs op de Buitenspeeldag in de Schotsetuin in Walburg, Zwijndrecht tussen 14:00 en 17:00 uur.

Verhage Kort Ambachtlaan:
Ondanks de regen zetten wij gewoon door vandaag! Schminken kan bij Verhage binnen! De spelletjes zijn wel grotendeels buiten! Trek je laarzen maar aan en je regenjas! Wij maken er een leuke dag van!

Check dus voor u naar een locatie gaat of de speeldag wel doorgaat!

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.