KH Chemicals de berg op voor het goede doel

12 juni 2019 door Hennie van der Zouw
KH Chemicals de berg op voor het goede doel

ZWIJNDRECHT - Donderdag 6 juni hebben twee teams van KH Chemicals uit Zwijndrecht deelgenomen aan de Alpe d’HuZes.

Een gemotiveerde groep lopers en fietsers ging een aantal maal de beroemde berg Alpe d’Huez op om geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker en naar verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker. Het motto ‘opgeven is geen optie’ is precies datgene wat de sporters van KH Chemicals hebben gedaan.

Sommige collega’s zijn zelfs twee keer de berg op gelopen, anderen hebben deze vier keer gefietst.

Een hele prestatie
Buiten het sportieve gedeelte hebben er diverse activiteiten plaatsgevonden om zoveel mogelijk geld voor het goede doel op te halen. Naast gulle giften van particulieren hebben ook diverse bedrijven enthousiast gesponsord. De eindstand is in totaal € 42.036 waarvan 100% ten goede komt aan kankeronderzoek. Daar zijn wij trots op!

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.