Tweemaal NK-Brons voor Ilse Standhardt

17 juni 2019 door Hennie van der Zouw
Tweemaal NK-Brons voor Ilse Standhardt

ZWIJNDRECHT - Bij de in Tilburg gehouden Nederlandse Kampioenschappen individueel toestel turnen meisjes en dames van de 1ste divisie heeft Ilse Standhardt beslag weten te leggen op twee bonzen medailles.

Ilse wist met 52,850 punten knap het brons van de meerkamp voor zich op te eisen. In de toestelfinale vloer pakte zij opnieuw NK-brons. Haar score bedroeg 13.000 punten.
Vicky Vercauteren was ook succesvol in de toestelfinales. Zij veroverde op het onderdeel sprong met 12,716 punten het brons.

Melanie Stout had in de eredivisie haar derde kwalificatiewedstrijd. Zij eindigde met 42,067 punten om keurige zesde plaats. Zij heeft zich daarmee geplaats voor de nationale eindstrijd van 22 juni a.s. in het Rotterdamse Ahoy.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.