Meisjes ritmische gymnastiek zoeken versterking

24 juni 2019 door Hennie van der Zouw
Meisjes ritmische gymnastiek zoeken versterking

ZWIJNDRECHT - De meisjes ritmische gymnastiek van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O&O zoeken versterking voor hun recreantengroep. Houd je van bewegen, van muziek, ben je lenig en vind je gymnastiek een leuke sport?

Bij ritmische gymnastiek laat je op het ritme van muziek je oefeningen zien. Daarbij maak je gebruik van verschillend handgereedschap zoals hoepel, touw, bal, knots en lint.

Wil je het eens uitproberen. Dat kan!! Zonder verdere verplichtingen mag je tot aan de grote vakantie gratis mee komen doen. De les wordt gehouden op donderdag van 18.30 tot 19.30 uur in het gymlokaal aan de Pr.Bernhardstraat.

Verdere informatie is te verkrijgen bij het secretariaat, Nel Kortman, tel. 078-6194230 of op de website www.o-en-o-zwijndrecht.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.