Voordracht nieuwe burgemeester Zwijndrecht wordt vanavond bekendgemaakt

17 april 2019
Voordracht nieuwe burgemeester Zwijndrecht wordt vanavond bekendgemaakt

ZWIJNDRECHT - Wie wordt de nieuwe burgemeester van Zwijndrecht? Vanavond, woensdag 17 april 2019, neemt de gemeenteraad van Zwijndrecht in een extra openbare raadsvergadering een besluit over de aanbeveling voor de nieuwe burgemeester van Zwijndrecht. De aanbeveling is voorbereid door de vertrouwenscommissie die de afgelopen weken gesprekken heeft gevoerd met diverse kandidaten.

Naar verwachting rond 21.00 uur wordt de voordracht bekend gemaakt door Evert-Jan van de Mheen, de voorzitter van de vertrouwenscommissie. Dit gebeurt in een openbare vergadering in het gemeentehuis van Zwijndrecht aan het Raadhuisplein 1. De officiële installatie van de nieuwe burgemeester vindt plaats op woensdag 5 juni 2019.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.