Plofkraak bij winkelcentrum Walburg

28 juni 2019
Plofkraak bij winkelcentrum Walburg

ZWIJNDRECHT - Op donderdag 27 juni werd er een plofkraak gepleegd op een geldautomaat bij winkelcentrum Walburg aan de Brabant in Zwijndrecht. Er is een onbekend geldbedrag buit gemaakt.

Rond 23.00 uur kreeg de politie een melding over een plofkraak. Een pinautomaat was opgeblazen. Getuigen meldden dat ze twee personen op een rode scooter zagen rijden en de pinautomaat opbliezen. Vervolgens gingen de twee jongens op dezelfde scooter er als een haas vandoor richting de Beneluxlaan en Laan van Walburg. Het is onbekend welk geldbedrag ze buiten hebben gemaakt.
De kanl was tot in Hendrik-Ido-Ambacht en Dordrecht te horen.
Diverse getuigen werden direct gehoord en de politie onderzoekt de zaak.

Getuigen gezocht
De politie heeft al verschillende getuigen gehoord, maar komt graag in contact met mogelijk nieuwe getuigen. Heeft u iets gezien of gehoord dat mogelijk verband houdt met deze plofkraak? Bel 0900-8844.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.