Introductie nieuwe wijken-website

04 juli 2019 door Hennie van der Zouw
Introductie nieuwe wijken-website

ZWIJNDRECHT - Om de nieuwe wijken-website te introduceren bij alle inwoners, rijdt een koffiekar door de wijken. De koffiekar reed ook op woensdag 3 juli door Zwijndrecht. Burgemeester Hein van der Loo en wethouder Tycho Jansen (Dienstverlening) waren aanwezig om onder het genot van een kop koffie de wijken-website bij inwoners te introduceren. Op de wijken-website staat onder andere welke werkzaamheden en activiteiten er in de wijk plaatsvinden.

Tijdstip en locatie: Burgemeester Hein van der Loo was tussen 11:15 uur en 12.15 uur aanwezig bij winkelcentrum De Passage in Zwijndrecht.

Foto's: Wim van de Pol.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.