Nieuw bij De Notenbalk: vijf dagen per week voor- en buitenschoolse opvang

28 januari 2019
Nieuw bij De Notenbalk: vijf dagen per week voor- en buitenschoolse opvang

ZWIJNDRECHT - Na de voorjaarsvakantie biedt christelijk kindcentrum De Notenbalk van PIT kinderopvang & onderwijs voortaan alle dagen voor- en buitenschoolse opvang aan voor kinderen van 4 tot 13 jaar.

“We merken een stijgende vraag bij de ouders naar deze vormen van opvang. Niet alleen als hun kinderen naar De Notenbalk gaan, maar ook voor andere kinderen die in de buurt wonen. We zijn blij dat steeds meer ouders voor ons kiezen, want op die manier kunnen meer kinderen profiteren van hoe wij hun ontwikkelrecht in de praktijk vormgeven,” aldus Anneke van de Pol, directeur kinderopvang & onderwijs van De Notenbalk.

Zo organiseren de pedagogisch medewerkers iedere dag allerlei activiteiten waar kinderen vrolijk van worden op het gebied van sport, spel, creativiteit, techniek, cultuur en natuur, onder andere in de eigen natuurtuin van De Notenbalk. Op deze manier kunnen kinderen zich in een ontspannen sfeer spelenderwijs optimaal ontplooien op sociaal, creatief, motorisch en cognitief gebied. Ook bestaat de mogelijkheid om het A-diploma te halen op de zwembso. “Of het nu om kinderopvang of onderwijs gaat, we staan op ons kindcentrum voor kleinschaligheid, persoonlijke aandacht, passie voor kinderen en een nauwe samenwerking met ouders. Dat wordt gewaardeerd. Ook spreekt de combinatie spelen, lerend spelen, leren en spelend leren aan,” besluit Anneke van de Pol.Op de foto's: Op de voor- en buitenschoolse opvang van De Notenbalk is het voortaan vijf dagen per week genieten voor de kinderen, van kleuter tot puber.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.